dimarts, 25 de juny de 2019

DIA MUNDIAL DELS REFUGIATS. QUÈ POTS FER PER COL.LABORAR?

El passat 20 de juny, va ser el dia mundial de les persones refugiades, totes aquelles persones que, tot i pertànyer per ciutadania a un estat, n'ha hagut d'emigrar a conseqüència d'esdeveniments polítics i ha estat acollida en el territori d'un altre estat, sense poder gaudir dels mateixos drets que els auòctons.


                           

Etyops va participar a l'acte que es va celebrar en commemoració a Castelldefels a través de la nostra presidenta, la Cristina Quiroga, que va llegir el següent paràgraf del manifest:

"Volem que Europa, continent que ha viscut de prop les lluites bèl.liques, els exilis, doni exemple i aculli a totes aquelles persones que, momentàniament o definitivament, necessiten aquest suport. Remarquem la urgència que l'Estat espanyol i els governs autonòmics col.laborin per tal d'alleugerir els països propers a les guerres, que acostumen a sostenir una càrrega de persones refugiades en el seu territori que, de fet, els és excessiva, perquè tenen els seus propis problemes. Exigim que s'escoltin les nostres veus".

A continuació us deixem una mica d'informació per si us voleu assabentar de la gravetat de la situació:
I aquests són els enllaços als que et pots dirigir si vols fer-te voluntari!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada