divendres, 5 de maig del 2023

SANT JORDI 2023! GRÀCIES PER CONTINUAR COL.LABORANT AMB NOSALTRES!

Com ja ha esdevingut tradició, el passat Sant Jordi Etyops va tenir paradeta al Sant Jordi Solidari de Castelldefels. Vam oferir un munt de precioses roses, interessants llibres (obtinguts de donacions de particulars) i dolçaines preparades curosament per satisfer els paladars més llaminers. La vostra resposta, com sempre, va ser espectacular i ens va permetre fer una molt bona recaptació. En total, vam recaptar 1836,92 euros que destinarem íntegrament en projectes a Etiòpia. Moltíssimes gràcies per recolzar-nos any rera any!


Aprofitem l'avinentesa, per continuar informant-vos dels projectes en els que vam col.laborar durant el 2022, a través de la Fundació Homac, amb una aportació econòmica de 6.500 euros.


Concretament, vam col.laborar en el projecte de prolapses uterins i en un projecte casa d'acollida per a mares i fills. El primer dels projectes, desenvolupat a l'hospital rural d'Attat, ofereix diagnòstic i solució quirúrgica a les moltes dones que pateixen aquesta problemàtica, ja que el govern etíop no assumeix la totalitat del cost d'aquest tipus d'operacions, cosa que les converteix en inaccessibles per a moltes pacients.




I pel que fa la casa d'acollida, es tracta d'un projecte per a recolzar mares amb fills o adolescents que no compten amb recolzament familiar; un espai que els serveix de refugi mentre milloren la seva situació personal. Compta amb un hort en el que es cultiven verdures per l'autoconsum, i a la cuina s'elaboren formatges que es comercialitzen. Durant l'any 2022, en el que hem estat col.laborant, la casa d'acollida va estar situada a Kofele, i durant el 2023 ha estat traslladada a la localitat de Goba.



Aviat us informarem dels projectes als que destinarem la recapció del Sant Jordi solidari d'enguany! Altre cop, i com sempre, molt agraïdes de comptar amb tots vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada