Què fem?

1. Organitzem periòdicament trobades per donar a conèixer les nostres actuacions i projectes a Etiòpia.

2. Divulguem informació sobre esdeveniments que tinguin relació amb els nostres projectes a Etiòpia i sobre el país i la zona en general.

3. Donem a conèixer la realitat d'Etiòpia per sensibilitzar de la situació precària en la que part de la població viu. 

4. Col.laborem en projectes de cooperació sanitària.

5. Vam col.laborar durant anys en el finançament de l'Escola-Centre de Dia Kalkidan de Bosakito, Jimma, a Etiòpia, treballant conjuntament amb AAIM. Aquí teniu algunes imatges del Centre i els menors que en van ser usuaris:


6. També hem col.laborat en d'altres projectes a la zona tals com la introducció de l'agricultura sostenible dins l'Escola-Centre de Dia. Aquest és l'hort de l'Escola, que van gestionar els propis treballadors, amb l'ajuda dels infants: O la integració laboral de les dones compatibilitzada amb la cura dels infants de la família facilitant-los l'accés a les eines necessàries per a produir petites quantitats de mel per comercialitzar. Aquí us deixem algunes imatges del projecte de gestió de ruscos amb algunes dones de la zona:

7. També vam participar en el finançament per la remodelació del centre de salut Daro, a la zona del Tigray.8. Durant anys vam col.laborar en un projecte en l'àmbit de l'educació, que va permetre continuar els estudis superior a desenes de noies.

9. Actualment estem ajudant a finançar dos projectes de Homac Fundación: un relatiu a la detecció i solució quirúrgica del prolapse uterí que pateixen moltes dones al país, i l’altre un centre d’acollida per a mares en situació precària.


10. Participem en activitats diverses per a recaptar fons per a finançar els projectes en els que col.laborem a Etiòpia.

11. Gestionem les ajudes, donatius, aportacions i subvencions tant d'organismes públics com privats, destinant-los, en tot cas, a projectes de cooperació a Etiòpia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada