Qui som?

Etyops Associació Mans per Etiòpia és una associació sense ànim de lucre fundada en una trobada celebrada a Barcelona el 17 de gener de 2010, per un grup de famílies adoptants a Etiòpia.


Inscrita en el Registre de la Generalitat de Catalunya amb n º 42321, Etyops es va crear perquè part de la població etíop encara no té els mitjans per subsistir per si mateixa, ni per cobrir les seves necessitats bàsiques (alimentació, sanitat, educació...).


Etyops s'adreça a totes aquelles persones, empreses o institucions interessades en col.laborar amb Etiòpia. Conscients de la situació extrema del país col.laborem amb AAIM, Associació d'ajuda a la infància del món, amb l'objectiu d'assolir una vida digna per al major nombre possible de persones.

A Jimma, al barri de Bosakito, Etyops col.labora amb el manteniment del Centre de dia KALKIDAN que va obrir les portes l'octubre de 2010. Aquest va ser i continua essent el nostre principal projecte, però, mica en mica, hem col.laborat en d'altres relacionats amb la cooperació sanitària o la integració laboral de les dones. La nostra intenció és continuar treballant i poder ampliar així les nostres activitats al país.


Es tracta d'un gra de sorra, la nostra petita aportació per construir un món millor, fent possible una existència més feliç, especialment als més petits.

Per si vols saber una mica més, aquí et deixem els nostres Estatuts:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada