dijous, 6 d’octubre del 2016

JA S'APROPEN ELS MENJARS D'ARREU DEL MÓN 2016!!!

El proper dissabte 22 d'octubre, a Castelldefels, i en el marc de les 27es Jornades de Pau i Solidaritat, celebrarem la XXI edició dels Menjars d'arreu del món, de 14 a 16:30 hores. Els preus d'enguany són 15 euros els adults, i 7 euros els menors de 12 anys. El lloc de celebració serà, com sempre, a la  pista poliesportiva Can Roca al c. Dr Trueta, 64 de Castelldefels. 
Podeu comprar entrades a l'OAC Castelldefels, o encarregar-les a través de la nostra Associació! 
Aquest any ens fa especial il.lusió, i participarem, no només aportant cuiners sino també en l'organització, perquè la meitat de la recaptació anirà pel Centre de Salut a Daro, el nou projecte en el que Etyops s'ha embrancat juntament amb l'ong etíop Family service association. L'altra meitat serà pel projecte suport mestres escola Tumaini a Kayna-Rd Congo de les associacions CEIPA i Solidaritat Castelldefels Kasando. Per tant, ja veieu que es tracta de ser quants més millors, per aconseguir el finançament per a tirar endavant aquests dos grans reptes!
Ens pots ajudar venint, fent difusió o participant com a cuiner@ voluntari, fent un plat d'arreu de 50 racions tipus tapa. Si voleu col.laborar no dubteu a comentar-nos-ho i us donarem més informació!!!
Us hi esperem!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada