dimarts, 4 d’abril del 2017

CELEBREU SANT JORDI AMB ETYOPS A CASTELLDEFELS!

Com els darrers anys, i per tal de recaptar fons pels projectes en els que estem embarcats, Etyops tindrà paradeta per Sant Jordi a Castelldefels, i participarà en les activitats organitzades per l'Ajuntament per commemorar tan assenyalada diada. Concretament, a part de vendre llibres, roses i alguna dolçaina, Etyops portarà a terme el taller Contes d'arreu del Món, on els nens podrán conèixer contes de països llunyans, i, a més, crearan un punt de llibre. L'activitat s'emmarca en una programació municipal més àmplia, de la que us deixem el programa complet per si us animeu a venir i participar! Gaudirem de valent!


Diumenge 23 d'abril. DIADA DE SANT JORDI A CASTELLDEFELS
-De 10 h a 21 h Plaça de l'Església. Parades de llibres i roses 

(llibreries, floristeries i entitats de Castelldefels, entre elles Etyops).-De 10 h a 19 h Plaça de l'Església / Av. 1r de Maig. Mostra de pintura al carrer. Organitza: Associació d'Artistes Plàstics de Castelldefels
-A l'estand de Castelldefels Cultura , podreu trobar informació del Teatre Plaza, la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado i el Servei Local de Català.
L' Horari de funcionament serà de: 10 a 14.30 h i de 17 a 20 h

-Tallers a l'Espai d'animació, contes i tallers (Pati de l'antic IES Castelldefels, c/ Arcadi Balaguer)
Horari de tallers, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h., Activitats organitzades per la Regidoria de Pau i Solidaritat i la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.

10-11.30h: Activitat La Ruleta de la Vida a càrrec de Comparte

11.30 h. Espectacle: El viatge d'en James a càrrec de Teatre Aula.

12.30h: Contacontes: El León Mandinga a càrrec de Gesta Africa

12.45-14h: Taller Contes d'arreu del món i creació d'un punt de llibre a càrrec d'Etyops

17-18.30h: Taller Creem el nostre hort a càrrec d'ATTA

17-19 h Tallers per a infants. “Descobreix un secret bibliotecari” a càrrec de Torre de Somnis i Enigma Difusió Patrimonial.


Feliç Sant Jordi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada