dijous, 5 de juliol del 2018

I TAMBÉ PARTICIPEM EN UNA ACCIÓ D'EMERGÈNCIA ALIMENTÀRIA

En el marc de la sequera que pateix la banya d’Àfrica des del 2015, participem en un projecte d’acció d´emergència per garantir la seguretat alimentaria de la població de la Woreda d´Irob, al Tigray Oriental. 

L´objectiu general davant la present crisi humanitària és reduir els nivells de mortalitat degut a la sequera i el principal eix de treball és en matèria d´ajuda alimentaria on es té detectat un grup objectiu de 8,5 milions de persones. 

A més, degut a que aquesta crisi humanitària no es només una crisi de la inseguretat alimentaria, s'ha arribat a la conclusió que es vital incloure en el treball altres components que s’estan veient greument afectats per la sequera i que son transcendentals per garantir el desenvolupament de la població un cop acabi la crisi humanitària, com són: l´educació i la salut. 

Es per això que el projecte que us presentem i en el que participem, incorpora dins l´acció d´emergència alimentaria, el control de pràctiques saludables, per tal de garantir un millor estat de salut i el subministrament de materials no alimentaris enfocats a garantir l educació en un moment on les famílies degut a la destrucció dels seus mitjans de vida per la sequera, tendeixen a no poder assumir els costos de l´escolarització dels infants, i per tant, comprometent el seu futur i desenvolupament humà. 

A continuació podeu llegir tots els detalls del projecte en el que participem:







Continuem comptant amb vosaltres per poder portar-lo a terme. Estigueu atents que us anirem explicant tot el que organitzem per tal de fer aquests projectes realitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada