diumenge, 21 de juliol del 2019

EL DISSABTE SOLIDARI APOSTA PER LA SOSTENIBILITAT!

Sabeu quines són les tres R de la sostenibilitat: Reduir, Reutilitzar, Reciclar! I el dissabte solidari y Etyops aposten per les tres R!
El reciclatge d’una matèria implica l’ús d’aquest producte, en part o en el seu conjunt, en la producció d’un altre similar o fins i tot nou. En la producció regular, l’ús de matèries primeres es deriva directament dels recursos naturals. Per exemple, la polpa fresca on els arbres han de ser tallats s’utilitza per crear paper de primera generació. El paper reciclat, en aquest cas, podria ser utilitzat per produir paper nou sense comprometre substancialment la qualitat del producte final.
El mateix s’aplica a la majoria dels productes, tals com a metall, vidre i plàstic. L’energia estalviada a causa de l’ús de materials reciclats també se sumeixi a un estalvi global. Per tant, es tracta d’una qüestió d’elecció i acció per protegir i millorar el medi ambient en el qual vivim. Hem de tenir en compte el fet que el control entre oferta i demanda pot portar a reduir l’explotació dels recursos naturals. 
Aquest any, per tant, en comptes de fer servir gots d'un sol us, farem servir gots reutilitzables, amb un disseny que enamora i que avui us presentem!


Perquè cal que, entre tots, conservem el planeta! No hi ha un pla B!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada