dimecres, 1 d’abril del 2020

DESGRACIADAMENT, EL COVID_19 TAMBÉ HA ARRIBAT A ETIÒPIA.

Etiòpia va procedir la setmana passada al tancament de fronteres. Aquesta és una de les moltes mesures que el primer ministre, Abiy Ahmed, ha adoptat en els darrers dies  per combatre la pandèmia, i també per evitar la propagació, especialment en els espais i col.lectius de risc. La darrera mesura ha estat retardar les eleccions generals, previstes per d'aquí a uns mesos, però també s'han tancat centres educatius, s'ha restringit l'ús del transport públic i s'ha indultat a més de 4000 presos. Esperem que l'efecte de totes aquestes mesures es vegi aviat i la població pateixi el menys possible els efectes de la crisi sanitària que estem vivint, i que, en el seu cas, es ve a sumar amb el que normalment ja pateixen, tan a nivell sanitari, com social i econòmic.


Us deixem els enllaços on podreu trobar la darrera informació sobre l'afectació del covid_19 a Etiòpia:

1 comentari:

  1. Ostres! D'aquest virus no se'n salvarà cap racó del món. Quin greu que hagi arribat a Etiòpia... Un lloc difícil de controlar la pandèmia (a tot arreu és complicat, però en llocs on la comunitat és la família, penso que l'aïllament encara és més dificultós...).
    Esperem que els vents alisis de l'Equador terrestre els ajudin a dissipar aquest virus (la natura és molt sàvia). Mentrestant que les autoritats prenguin bones decisions (sovint no són tan savis...)
    Gràcies per mantenir-nos informades.
    Una abraçada. Cuideu-vos!

    ResponElimina